Photobooth huren: Gender Reveal

Een photobooth huren is een superleuk idee voor de Gender Reveal! Leg alle herinneringen van het feestje vast op schitterende foto’s!

Gender Reveal Photobooth huren - PrettyBooth
Filmrol Photobooth fotos 2 PrettyBooth.nl 1920
Luxe op je Gender Reveal
GIFs & Boomerangs
Fotostrips op maat
Print & Share

Photobooth huren voor je Gender Reveal

Eten en drank is natuurlijk onmisbaar bij de gelegenheid, maar een extraatje toevoegen aan het feest mag natuurlijk ook altijd! Geef je gasten de mogelijkheid om een foto of videoboodschap achter te laten!

Luxe uitstraling met de Beauty Mirror photobooth

Op je Gender Reveal wil je natuurlijk dat je gasten een geweldige tijd doorbrengen. Alleen met de uitstraling van de Beauty Mirror photobooth zorg je er al voor dat jouw feestje een geweldige sfeer krijgt en onvergetelijk zal zijn voor je gasten!

Beauty Mirror photobooth huren - PrettyBooth.nl

Toegevoegde waarde van het huren van een photobooth op je Gender Reveal

Een photobooth is één van vele extra’s die je aan de dag van je Gender Reveal kunt toevoegen.

Gender Reveal Photobooth Foto - PrettyBooth.nl

Vermaak voor je gasten

De Gender Reveal bestaat vaak uit een kort moment waarin het geslacht van het kindje geopenbaard wordt. Hierna worden vaak de cadeautjes uitgepakt en hapjes en drank geserveerd. Met het huren van een photobooth geef je jouw gasten ook de mogelijkheid voor een activiteit die ze gedurende het hele feestje kunnen uitvoeren!

Herinneringen vastleggen

Een ander voordeel van het huren van een photobooth voor je Gender Reveal is dat je gasten een blijvende herinnering aan je speciale dag krijgen.

Ze kunnen na het nemen van een foto kiezen voor het afdrukken en digitaal ontvangen van de foto’s. Zo kunnen ze de foto fysiek meenemen, maar ook voor altijd digitaal bewaren!

Willen jouw gasten een GIF maken of een videoboodschap achterlaten? Ook dit is natuurlijk mogelijk met onze photobooth!

Bruiloft Photobooth Herinneringen Vastleggen - PrettyBooth.nl
Bruiloft Photobooth Herinneringen Vastleggen 2 - PrettyBooth.nl

Fotostrips met jouw design voor je Gender Reveal!

Wij leveren onze photobooth service altijd op maat en zo kun je dan ook een persoonlijk tintje toevoegen aan je fotostrips!

We bieden dan ook de mogelijkheid tot een eigen design van de fotostrips. Je kunt dan bijvoorbeeld de volgende opties naar je eigen wens invullen:

  • Tekst op de fotostrips (namen, datum etc.)
  • Lettertype
  • Achtergrond patroon
  • Positie van de foto’s

Zo sluit je tot in het detail de photobooth ervaring aan op de party!

Gastenboek volplakken met fotostrips!

Wil je de foto’s die de gasten hebben genomen ook behouden? Onze Beauty Mirror photobooth biedt de optie tot het meermaals printen van de genomen foto. Zo kunnen ze 1 print mee naar huis meenemen en 1 print in het gastenboek plakken!

Bruiloft Photobooth Gastenboek - PrettyBooth.nl
Photobooth huren Bruiloft Props Huwelijk - PrettyBooth.nl

Props met het thema Gender Reveal

Alle andere aspecten sluiten direct aan op het thema en dan kan het natuurlijk niet ontbreken dat ook de props in de foto’s met het juiste thema te maken hebben, namelijk een gender reveal! We hebben verschillende props koffers met verschillende thema’s en zo ook een thema koffer voor gender reveals!

Gender Reveal photobooth foto’s!

Bekijk hieronder geweldige foto’s van Gender Reveals die onze photobooth hebben gebruikt!

Gender Reveal Photobooth Ballon - PrettyBooth.nl
Gender Reveal Photobooth Opzet - PrettyBooth.nl

Onze Beauty Mirror photobooth huren voor je Gender Reveal?

Wil je een photobooth huren voor je Gender Reveal? Onze Beauty Mirror photobooth is dé perfecte aansluiting op jouw party. Al onze services zijn op maat te bepalen, omdat jouw wensen en behoeften leidend zijn. Het is ten slotte jouw super speciale dag die fantastisch zal moeten verlopen!

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Bel ons, app ons of vraag direct een offerte aan!

Photobooth huren vanaf 450,-
Quotes PrettyBooth

Als we terugkijken naar de foto’s die onze gasten hebben achtergelaten worden we superblij. Ze vonden de photobooth erg uniek en hebben ook heel veel genoten met het nemen van foto’s en video’s!

– Gelegenheid: Gender Reveal

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over onze photobooth en het huren ervan voor een Gender Reveal, daarom hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Zeker! Gender Reveals staan samen met verjaardagen op de tweede plaats voor het huren van een photobooth op privé-feestjes.

Jazeker! Bij het aanvragen van een offerte kun je ervoor kiezen of je een begeleider bij de photobooth wilt hebben. Indien je dit wilt, dan zal de begeleider ervoor zorgen dat de gasten genoeg gebruik zullen maken van de photobooth!

Vragen of Last-Minute boeking nodig?